Nos, nem gondoltam volna, de hát ide jutottam. Gasztroblogot indítok. Vagyis valami olyasmit. Pedig nem vagyok se gourmand, se szakács, se egyéb vendéglátós szakember. Akkor meg miért is? Mert érdekel. Mert egyszerűbb a recepteket itt, így gyűjteni. Mert jó, ha egy helyen van minden, amit szeretnék majd kipróbálni vagy amit már kipróbáltam.
Néhány blogot olvasgatok magam is, ha nem is rendszeresen, de időközönként visszatérve. Tudom, hogy egy jó gasztroblog lelke - többek közt - a csodás, kívánatos, gusztusos ételfotó. Nálam ez, mármint a fotózás egyelőre még gyerekcipőben jár, csak úgy, mint bizonyos esetekben az ételek is, de igyekszem majd fejlődni ebben is.
Tehát nekikezdek... :) Lesz, ami lesz!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése